Bine ați venit! Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră.Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor de pe site-ul nordikspace.ro

Acest site este detinut de SC OPLA SRL, societate comerciala inregistrata la O.R.C. Timisoara cu nr. J35/2417/14.06.2017 avand CUI: RO 37759655 , cu sediul in STR. LINISTEI, NR. 12, BL. 113, AP. 20, oras TIMISOARA, jud. TIMIS,functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

SC OPLA SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului nordikspace.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

CONDITII DE COLABORARE:

Contactati-ne pentru a beneficia de oferte personalizate. Realizam proiecte complete de mobilare a spatiilor de birouri pentru firme si companii. Oferim discount de volum pentru mai multe bucati din acelasi tip de produs. Ofertam si vindem doar mobilier de birou profesional cu garantie 5 ANI, produse 100% in UE. Din motive ce tin de eficienta productiei si optimizarea costurilor logistice acceptam orice proiect sau comanda cu o valoare minima de 1.600euro+TVA.

Produsele oferite spre vanzare:

Toate produsele comercializate de nordikspace.ro, prin intermediul acestui website sunt produse noi.Produsele expediate vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra anumite comenzi in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta noastra.

Imaginile publicate pe acest site( nordikspace.ro ) sunt imagini cu titlu de exemplu.Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate ( diferente mici de culoare sau aspect). Exista monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului. Preturile produselor afisate pe site sunt in EURO si NU includ Taxa pe valoare adăugată (TVA).

Drepturi de autor:

Continutul,imaginile, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala nordikspace.ro si/sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri.Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.Denumirea site-ului si insemnele grafice (logo ) sunt proprietatea S.C. OPLA SRL si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului nordikspace.ro.În cazul în care credeți că munca dumneavoastră a fost copiată sub orice formă astfel încât încalcă drepturile de autor, ne puteti contacta pe contact@nordikspace.ro

Date cu caracter personal:

S.C. OPLA S.R.L. se obliga sa respecte intocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.Cu alte cuvinte,iti respectam intimitatea si ne asiguram ca datele tale in deplina siguranta.

Dacă noi vă cerem să ne oferiți anumite date prin care să vă identificăm când utilizați acest magazin online, atunci puteți fi sigur(ă) că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Tot ceea ce ne transmiti prin intermediul site-ului este confidential si va fi folosit doar pentru procesarea comenzilor.

Putem colecta următoarele informații:

Numele și prenumele.
Informații de contact incluzând adresa de email.
Informații demografice precum localitate, cod poștal.

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către părți terțe decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem asta.

nordikspace.ro poate modifica din când în când această politică, actualizând această pagină.Dumneavoastră ar trebui să revizuiți această pagină regulat pentru a vă asigura că sunteți de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea nordikspace.ro si a furnizorilor sai.Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

nordikspace.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. nordikspace.ro si nordikspace.ro se angajeazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.nordikspace.ro nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit.Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul nordikspace.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a nordikspace.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati fata de stocurile afisate, sau fata de eventualele modificari de preturi a produselor adaugate in cos cu mai mult de 2 zile inainte de efectuare comenzii.

Garantia acordata produselor achizitionate prin intermediul site-ului nostru este cea acordata de furnizorii nostrii si difera la fiecare produs in parte.Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Compania nordikspace.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.